Velkommen til Tryggheim barnehage

Tryggheim

Vi har et stort innbydende uteområde i barnehagen. Vi har også unike turmål rett utfor porten med kort veg til både Vestheimskogen og til fjøra. Vi er heldige å får låne Vestheim sine områder med fotballbane, Zip-line og klatrevegg.

vinkevindu

Vinkevindu på storbarn

fjøra vår

Fem minutters gange fra barnehagen ligger fjøra. Dette er et hyppig turmål for både storbarn og småbarn

skogen

maling i skogen

På andre siden av gjerde ligger Vestheimskogen. Denne skogen bruker vi daglig til små- og større lekegrupper eller til heldagstur. Barna nyter tiden i den kjente skogen som har så mye å by på.

grillhytta

grillgytta3

I Vestheimskogen har vi en egen grillhytte. Vi bruker den flittig hele året og på vinterstid fyrer vi opp så vi kan gå inn å spise ettermiddagsmaten vår her. Det synest både store- og små er skikkelig fint.

rambergetFørskolegruppa på dagstur til Ramberget. Noen ganger passer det for foreldre å være med på førskoleturer, da er Ramberget et fint turmål for denne gruppa.