Velkommen til Tryggheim barnehage

 Tryggheim

Vi har et stort innbydende uteområde i barnehagen. Vi har også unike turmål rett utfor porten med kort veg til både Vestheimskogen og til fjøra. Vi er heldige å får låne Vestheim sine områder med fotballbane, Zip-line og klatrevegg.  

vinkevindu

Vinkevindu på storbarn

Uteområdet vårt har mye spennende å by på!

Fem minutters gange fra barnehagen ligger fjøra. Dette er et hyppig brukt turmål for både storbarn og småbarn

skogen

maling i skogen

På andre siden av gjerde ligger Vestheimskogen. Denne skogen bruker vi daglig til små- og større lekegrupper eller til heldagstur. Barna nyter tiden i den kjente skogen som har så mye å by på.

grillhytta

grillgytta3

 I Vestheimskogen har vi en egen grillhytte. Vi bruker den flittig hele året og på vinterstid fyrer vi opp så vi kan gå inn å spise ettermiddagsmaten vår her. Det synest både store- og små er skikkelig fint

fra jord til bord 1.fra jord til bord 2

Førskolegruppa jobber med prosjektet "fra jord til bord". Her lærer vi om prosessen fra å så et frø, gi frøet næring for å vokse, luke ugress, innhøsting, sette sammen det barna har dyrket til en rett for så å tilberede og smake på. Dette er et prosjekt vi gjentar år- etter år. Det er gøy, lærerikt og barna lærer blant annet om naturen, det å dyrke sin egen mat, ansvar for å følge opp prosjketet i gruppa og å samarbeide. 

 

rambergetFørskolegruppa på dagstur til Ramberget. Noen ganger passer det for foreldre å være med på førskoleturer, da er Ramberget, Åsfjellet eller en lengre fjøretur til Kråkvika fine turmål for denne gruppa.